Gyermek gyógynövény fogkrém

7 991 Ft (27% áfát tartalmaz)

A gyermekek számára formulázott fogkrémünk kíméletes a zománchoz és az ínyhez, ugyanakkor eltávolítja a plakkokat. Természetes gyümölcs enzimeket, szódabikarbónát és gyógynövénykivonatokat tartalmaz a tiszta és friss lehelet érdekében. A gyermekek fogainak gyengéd ápolására fejlesztettük ki, ezért nem tartalmaz csiszoló- vagy potenciálisan káros összetevőket. Gyermekei kedvelni fogják a kellemes, gyümölcs ízét. Ön is imádni fogja, hiszen természetes és biztonságosan használható fogkrém, ami annyira finom, hogy gyermekei kicsit tovább fognak fogat mosni.

Kategória:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Gyermek gyógynövény fogkrém

Gyermek gyógynövény fogkrémA Sunrider termékek formulái egy letisztult és ősi filozófián alapulnak, mely ötvözi a tradicionális, ősi keleti gyógymódot a nyugati fejlett technológiákkal és az orvostudománnyal. Ezt nevezzük a Regeneráció Filozófiájának. Ennek mentén csak a legkiválóbb természetes összetevőkkel tápláljuk és tisztítjuk szervezetünket, a káros vegyszereket, valamint a mesterséges színezékeket, íz- és tartósítószereket mellőzve, így helyreáll szervezetünk egyensúlya. Hiszen a kiegyensúlyozott szervezet eredményez egészséges szervezetet.

Biztonságos a használata és lenyelhető. Erdei gyümölcs ízű.

Gyakran feltett kérdések:

Kérdés: Miben különbözik a SunSmile Gyermek Gyógynövény Fogkrém a piacon megtalálható márkáktól?

Válasz: A legtöbb hagyományos fogkrémnek tartalmaznia kell egy figyelmeztető címkét arra vonatkozóan, hogy milyen vegyi anyagokat tartalmaz, mivel lenyelésükkor vagy felszívódáskor potenciálisan károsak lehetnek. A legtöbb márka mesterséges adalékanyagokat és polírozó tisztítószerekkel készül. Ezzel szemben a SunSmile Kids gyógynövényes fogkrém természetes összetevőkből készül, potenciálisan káros vegyi anyagoktól, mesterséges színezékektől és ízfokozóktól mentes. Vidám színe és erdei gyümölcs íze még természetes gyümölcsökből és gyógynövénykivonatokból származik.

Előnyei:

  • Természetes ízletes, gyümölcsös ízű
  • Biztonságosan tisztítja és polírozza a fogakat
  • Segít megelőzni a lepedék és a plakkok képződését
  • Természetes összetevők, fluorid-, triklozán- vagy SLS hozzaádása nélkül készül
  • Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, édesítőszereket és ízfokozókat

Felhasználási javaslat:

Mossa meg a fogakat alaposan, főként étkezések után, illetve naponta legalább két alkalommal vagy ahogy fogorvosával, orvosával egyeztette.

Fő összetevői:

  • E-vitamin (tokoferol acetát) – Az E -vitamin antioxidáns tulajdonságairól ismert, és képes semlegesíteni a szabad gyököket, illetve támogatni a megfelelő szájhigiéniát.
  • Édesgyökér kivonat – A hagyományos kínai orvoslás alapanyaga, az édesgyökér gyökér antioxidáns, gyulladáscsökkentő és lehelet frissítő tulajdonságairól ismert.
  • Neem fa levél kivonata – Trópusi növény, mely antiszeptikus tulajdonsággal rendelkezik, valamint hatékonynak bizonyult a lepedékképződés csökkentésében.
  • Szódabikarbóna – A szódabikarbóna néven ismert nátriumhidrogén-karbonát enyhe plakkoldó képességgel rendelkezik, így gyengéd, de hatékony a fogak és az íny tisztításához.

További információk

Kiszerelés

135 g