Oi-Lin Bőrápolás próbacsomag

13 400 Ft (27% áfát tartalmaz)

Dr. Tei-Fu Chen a Regeneráció Filozófiáját alkalmazta a bőrápolásban is, amellyel szintén kiemelkedő eredményeket ért el.

A legkiválóbb gyógynövényekből gondos szakértelemmel alkottuk meg a formulákat, hogy támogassák a bőr egészségét és vitalitását. Mindemellett sohasem alkalmazunk olyan potenciális káros összetevőket, mint például egyes ásványi olajok, petróleum melléktermékek, vagy állati eredetű fehérjék és olajok, amelyek végeredményben megfullasztják a bőrt és így idő előtti öregedéshez vezethetnek.

Kategória: Címke:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Oi-Lin Bőrápolás próbacsomag

Egészséges bőr és sugárzó szépség

Oi-Lin Bőrápolás csomagLuxus bőrápolás készletünk elősegíti az egészséges, ragyogó bőr megteremtését mindössze négy egyszerű lépés alkalmazásával.

Mint tudjuk szervezetünket táplálni és tisztítani is szükséges egyszerre, így megteremthetjük bőrünk egyensúlyát, és fenntarthatjuk természetes szépségét, melyet ez a csomag biztosít.

Az exkluzív Oi-Lin formuláink a legkiválóbb öregedésgátló összetevőkből állnak, beleértve botanikai növények és gyógynövények kivonatait. Minden bőrtípus számára megfelelőek, így ezek a termékek különösen jótékony hatásúak a száraz és érzékeny bőrűeknek is. Mivel a fókusz a Sunrider többi termékénél is a teljes test egészségének kialakításán van, ezért termékeink nemcsak belülről kifelé táplálnak, hanem kívülről befelé haladva is. Teljesen természetes összetevők alkotják, biztonságos, valamint nem kísérletezünk állatokon. Ezek a termékek az egészséges életmód partnerei.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Miért olyan fontos a pH egyensúly?
Válasz: Bőrünk a test védőburkolataként funkcionál, és védelmi vonalat képez a baktériumok és a környezeti szennyezőanyagokkal szemben. Ezt a védelmet a savköpeny erősíti, amely az izzadtságmirigy által termelt verejték és a faggyúmirigy által termelt olajok kombinációja. Savköpenyünk enyhén savas (pH értéke 5.5 és 6.5 közötti értéket mutat), mely védelmi funkciót tölt be, szabályozva bőrünk olaj- és vízháztartásának egyensúlyát.

Számos vállalat olyan termékeket kínál, melyek pH értéke 8-nál is magasabb. Ezek a lúgos termékek megbontják a bőr védelmi vonalát, ezáltal a bőr hajlamossá válik olyan rendellenességek produkálására, mint a száraz bőr, fertőzések és a pattanások megjelenése.
Ezzel szemben minden bőrápolási termékünk pH értéke kiegyensúlyozott és harmonizál a savköpennyel. Így segít megőrizni bőre fiatalságát, állóképességét és vitalitását, amikor a bőr számára ez leginkább szükséges ahhoz, hogy megfelelően működjön, és igazán szép legyen.

A bőrápolás csomag fő összetevői

  • Jojobaolaj: A cserje magjából kivont jojobaolaj biztosítja a hidratálást és más jótékony előnyöket. Mivel ennek a természetes olajnak közel azonos a szerkezete bőrünkével, így hamar felszívódik és nem hagy maga után olajos utóhatást.
  • Szkvalén: Az olívaolajból származó szkvalén erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, illetve hidratáló hatású, mely segít helyreállítani az elvesztett hidratáltságot, mikor erre a bőrnek szüksége van. Nem irritál, így minden bőrtípus számára ideális.
  • Olívaolaj: Természetes bőrápoló, vitaminokat és előnyös zsírsavakat tartalmaz bőrünk számára, illetve bőrpuhító és hidratáló tulajdonságokkal is rendelkezik.

Jótékony hatásai, előnyei

  • Oi-Lin Tisztítókrém: Tisztít, valamint biztosítja a bőr nedvességtartalmát anélkül, hogy olajos réteget hagyna maga után.
  • Oi-Lin Revitalizáló és Tisztítókrém: Kombinációja által mély pórustisztító, bőrpuhító tulajdonságú, simává teszi a bőrt, hidratál, illetve nyugtató maszk is egyben.
  • Oi-Lin Arctonik: Nem tartalmaz alkoholt, vagy más kíméletlen összetevőket. Segít az egyensúly kialakításában és helyreállítja a bőr természetes savas védőköpenyét.
  • Oi-Lin Mélyhidratáló krém: Alkalmazásával bőrünk simává és rugalmassá válik. Leheletkönnyű, könnyen felszívódik, így a bőr lélegezik, és betöltheti természetes funkcióját.