Sunny Days, friss lehelet

2 930 Ft (27% áfát tartalmaz)

A Sunny Days leheletfrissítő „cukormentes cukorka” természetes módon, és anélkül frissíti leheletét, hogy fogszuvasodást okozó cukrokat, vegyszereket, mesterséges adalékanyagokat vagy állati melléktermékeket tartalmazna.
Dobozonként 60 g

Elfogyott

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Sunny Days

Természetesen friss lehelet

Sunny daysGyorsan friss leheletre van szüksége? Van más megoldás is, mint a mentolos cukorkák és rágógumik! Ezek az általánosan használt leheletjavító termékek gyakran tartalmaznak cukrot, amely a leheletképző baktériumok elsődleges táplálékául szolgál és fogszuvasodást okozhat, vagy zselatint, amely egy állati melléktermék. No ezek nincsenek a Sunny Days-ben.

Természetes összetevői omlósságot és rendkívül kellemes ízt kölcsönöznek, és segítenek semlegesíteni a kellemetlen szájszagot. Emellett az összetevők jótékony hatással bírnak az emésztésre. A jó lehelet egyik alapfeltétele ugyanis a jó emésztés. (Ne feledje: a jó emésztés helyreállításában és megtartásában is tud segíteni a Sunrider az Assimilaid-el.)

Emellett köhögős időszakban nagy segítség lehet, hiszen a Sunbreeze olaj hatóanyaga belekerült ebbe a termékbe is, így gyorsan meg tudjuk támogatni a légzőrendszerünket 1-2 cukorkával.

Praktikus fémdobozos kiszerelése miatt minden táskában vagy kabátzsebben jó helye van.

Főbb összetevők

  • menta
  • citromolaj
  • eukaliptuszolaj
  • fahéjolaj

Felhasználási javaslat

Ízlés szerint naponta többször fogyasszon el egy vagy két cukorkát. Fogyasztható szopogatva, vagy akár szétrágva is.