Sunny Days, friss lehelet

2 930 Ft (27% áfát tartalmaz)

A Sunny Days leheletfrissítő „cukormentes cukorka” természetes módon, és anélkül frissíti leheletét, hogy fogszuvasodást okozó cukrokat, vegyszereket, mesterséges adalékanyagokat vagy állati melléktermékeket tartalmazna.

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Sunny Days

Természetesen friss lehelet

LeheletfrissítőGyorsan friss leheletre van szüksége? Van más megoldás is, mint a mentolos cukorkák és rágógumik! Ezek az általánosan használt leheletjavító termékek gyakran tartalmaznak cukrot, amely a leheletképző baktériumok elsődleges táplálékául szolgál és fogszuvasodást okozhat, vagy zselatint, amely egy állati melléktermék. No ezek nincsenek a Sunny Days-ben.

Természetes összetevői omlósságot és rendkívül kellemes ízt kölcsönöznek, és segítenek semlegesíteni a kellemetlen szájszagot. Emellett az összetevők jótékony hatással bírnak az emésztésre. A jó lehelet egyik alapfeltétele ugyanis a jó emésztés. (Ne feledje: a jó emésztés helyreállításában és megtartásában is tud segíteni a Sunrider az Assimilaid-el.)

Emellett köhögős időszakban nagy segítség lehet, hiszen a Sunbreeze olaj hatóanyaga belekerült ebbe a termékbe is, így gyorsan meg tudjuk támogatni a légzőrendszerünket 1-2 cukorkával.

Praktikus fémdobozos kiszerelése miatt minden táskában vagy kabátzsebben jó helye van.

Főbb összetevők

  • menta
  • citromolaj
  • eukaliptuszolaj
  • fahéjolaj

Felhasználási javaslat

Ízlés szerint naponta többször fogyasszon el egy vagy két cukorkát. Fogyasztható szopogatva, vagy akár szétrágva is.

További információk

Kiszerelés

60 g