Általános Szerződési Feltételek

A webáruház használatát szabályozó Általános Szerződési Feltételek hatályos 2019. április 8-tól

A szerződés célja és hatálya

Általános Szerződési FeltételekEzen szerződés az I-Trend Bt. által működtetett www.aprily.com weboldalon történő Sunrider termékek értékesítésének részleteit szabályozza, valamint az I-Trend Bt. és a vásárlók közötti jogviszonyt határozza meg.

A www.aprily.com oldalon történő vásárlás alapfeltétele ezen Általános Szerződési Feltételek elfogadása.

A webáruház szolgáltatás területi hatálya nem csak Magyarországra terjed ki, viszont külföldről történő rendelés esetén is Ft-ban történik a rendelés kiegyenlítése.

Az ÁSZF által megkötött szerződések nyelve a magyar, az így létrejött szerződések távollevők közötti szerződésnek minősülnek. Szolgáltató fenntartja magának a jogot az ÁSZF megváltoztatására. A módosítások akkor lépnek életbe, amikor megjelennek a Szolgáltató weboldalán.

Szolgáltató

Név: I-Trend Bt.
Cím: 2000, Szentendre, Vadász u. 31
e-mail: renata@aprily.com
Cégjegyzékszám: 13 06 065693
Adószám: 20629032-3-12
Bankszámlaszám: 11717009-29904635
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Ügyvezető: Áprily Renáta
Telefon: +36 (30) 09 81 463

Alapfogalmak

Szolgáltató: I-Trend Bt, a www.aprily.com üzemeltetője.
Vásárló: Az a természetes, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet, aki a www.aprily.com oldal feltételeit elfogadva a webáruház szolgáltatást igénybe veszi, azaz a felületen keresztül rendel, vásárol.

Távszerződés

A rendelés elküldésével és Szolgáltató általi visszaigazolásával Távollevők Közötti Szerződés jön létre az I-Trend Bt, mint eladó, valamint Vásárló között, az alábbi feltételek szerint:

 • Szolgáltató köteles Vásárló számára a megrendelt termékeket a Vásárló által megadott címre eljuttatni. Amennyiben ennek teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, Szolgáltató megpróbálja felvenni a kapcsolatot Vásárlóval a rendelés megfelelő teljesítésének leegyeztetése érdekében.
 • Vásárló köteles a számára Szolgáltató által eljuttatott termékek díját az előre leegyeztetett módon kifizetni.

A szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba és a megrendelés teljesülésével zárul.

A megrendelés/vásárlás menete

A rendeléshez regisztrálásra nincs szükség. A regisztrálás csak az adatok nyilvántartása miatt lehet praktikus, a vásárló számára semmilyen kötelezettséggel nem jár. A regisztrálás előnye, hogy egyszerűbb a rendelés, könnyebb visszakeresni és ellenőrizni a rendelés adatait.

Megrendelés csak elektronikus úton, a www.aprily.com oldalon és e-mail-ben az renata@aprily.com címen adható fel, telefonon és levélben feladott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

 • Regisztráláshoz adjon meg egy felhasználónevet (később ezzel a névvel azonosítja a weboldal), e-mail címet (ide küldi a rendszer a jóváhagyó e-mail-t). Későbbiekben a profil-oldalán természetesen több információt is megadhat magáról. Ezeket az adatokat a későbbiekben tetszése szerint módosíthatja.
 • Ekkor a rendszer egy válasz e-mail-t küld, melyben jóváhagyhatja regisztrációját. Mihelyt ez megtörtént, beléphet a weboldalra, és akár azonnal rendelhet is a webáruházban.
 • Későbbiekben erre a mail címre küldi a rendszer a rendelést visszaigazoló üzeneteket.

A rendeléshez használja a „Sunrider termékek” menüpontot. Ezen belül találja a termékek teljes listáját. A termékekről részletes információkat (pl. felhasználási javaslat, kiszerelés és íz) is olvashat.

 • Ha regisztrált, akkor kérjük, hogy adja meg a számlázáshoz az adatait, mert csak így tudunk névre szóló számlát küldeni. Kérjük, az itt beírt adatokat különös figyelemmel ellenőrizze, mert ezek utólagos javítására nincs lehetőség!
 • Mindenképpen szükséges a következő adatok megadása: Név, cím, telefonszám.
 • A rendelés véglegesítésének feltétele, hogy elfogadja a webáruház feltételeit és kondícióit, majd kattintson a „Megrendelés elküldése” gombra.

A korábban megadott e-mail címre ekkor a rendszer automatikusan küld Önnek egy visszaigazoló mail-t, melyben megtalálja a rendelés minden részletét. Ebben a mail-ben küldjük a rendelési számot, mely a későbbiek során azonosítja megrendelését. Ettől a ponttól kezdve a rendelés nem módosítható.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot a magától értetődően hibás vagy hamis megrendelések törlésére, az így felvitt rendelések érvénytelenítésére, az ezt rögzítő e-mail cím/IP cím/Vásárlóval szembeni ideiglenes vagy végleges felfüggesztés alkalmazására.

A rendelést visszaigazoló mail nem jelenti a szerződés automatikus létrejöttét, csak a rendelés beérkezését. A szerződés akkor jön létre, mikor Szolgáltató e-mail-ben értesíti Vásárlót a teljesítésről.

Termékismertető

A termékekről szóló információk az oldalakon is elérhetők.
Szolgáltató törekszik arra, hogy a weboldalon minden fontos, termékekre jellemző információ elérhető, érthető és friss legyen.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük írjon e-mail-t a következő címre: renata@aprily.com

Vételár

A Szolgáltató oldalán megjelenített ár bruttó Ft ár, tartalmazza az áfa összegét.
A Szolgáltató vállalja, hogy az ár nem változnak a rendelés leadása és a termék megérkezése között. Ön mindig azt az árat fizeti, amit a weboldalon lát.

A Szolgáltató fenntartja az ár változtatásának jogát.

Fizetési módok és feltételek

A megrendelés kiegyenlítése történhet utánvéttel, banki előre utalással vagy PayPal segítségével.

Előre utalás esetén kérjük az adatait az utalás közlemény rovatába tüntesse fel. Mihelyt az utalás megérkezik számlánkra, küldjük a termékeket. Amennyiben a megrendeléstől számított 30 munkanapon belül nem érkezik meg a rendelés ellenértéke, az I-Trend Bt. mentesül a rendelés és az ajánlat teljesítése alól.

Számlázás

A Szolgáltató a termékek kiküldésével egyidejűleg küldi a számlát levélben vagy elektronikus úton a Vásárló számára a rendelésben megadott paraméterekkel. (Számlázási név, cím…)

Szállítási feltételek

Banki előre utalás esetén az összeg beérkezését követően juttatja el a Szolgáltató a termékeket a Vásárló címére.

Sikertelen kézbesítés

Amennyiben a Vásárló hibásan adja meg e-mail címét, a Szolgáltató nem tudja értesíteni, emiatt a megrendelést a Szolgáltató sem visszaigazolni sem teljesíteni nem tudja. Az ebből adódó kényelmetlenségekért, károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Amennyiben a Vásárló nem válaszol 8 munkanapon belül az ismételt megkeresésre, vagy nem fogadja el az így korrigált rendelési díjat, a megrendelés stornózásra kerül, az esetlegesen előre utalt összeget a Szolgáltató 30 napon belül visszautalja a Vásárló számára.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy ha egy e-mail címről vagy IP címről több olyan megrendelést kap, mely sikertelen kézbesítésű, vagy melynek a Vásárlója rendszeresen él elállási jogával, vagy bármilyen módon megsérti az ÁSZF-ben foglaltakat, és így fennáll a gyanú, hogy ezek a rendelések szándékosan valótlanok, akkor ezen e-mail címet/IP címet/Vásárlót a rendszeréből ideiglenesen vagy végleg kitilthatja.

A vásárlástól való elállás

A Vásárlónak joga van a termékek átvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. (Bár mi megköszönjük, ha jelzi számunkra, mi az oka a vásárlástól való elállásnak. Ugyanis szeretnénk a legjobb szolgáltatást nyújtani.)

Ehhez elegendő, hogy Ön levélben vagy e-mail-en jelzi elállási szándékát és a termékeket visszaküldi címünkre. Kérjük jelezze a rendelés adatait (rendelési szám, dátum…). Ilyenkor a számla visszaküldésétől számított 30 napon belül visszaküldjük Önnek a vásárlás összegét. A Szolgáltató a visszatérítendő összeg után kamatot nem fizet. A visszaküldés költségét a vevő viseli.

Hírlevél

A Szolgáltató weboldalán lehetőség van hírlevélre feliratkozásra.
A felhasználó a hírlevelet kérheti:

 • Weboldalon az oldalsávban az alapadatok – Név, e-mail cím – kitöltése után a Küldés gombra kattintva.
 • Adatbekérő adatlap kitöltése után a „Hírlevelet kérek” mező bejelölve hagyásával és a Küldés gombra kattintva.

A Hírlevél kérése nem igényel regisztrációt.
A Szolgáltató a hírleveleket általa választott időpontban küldi ki a feliratkozók számára.
Ez a feliratkozás később bármikor visszavonható.

A felelősség korlátozása

 • A Szolgáltató nem vonható felelősségre vis major esetében. Vis majornak minősülnek különösen az olyan számítógépben vagy az internetes hálózatban bekövetkező olyan hibák, melyek akadályozzák a www.aprily.com webáruház zavartalan működését, a rendelések feladását, továbbá, ha a hibával összefüggésben az interneten küldött, vagy fogadott adat megsérül vagy elveszik.
 • A Szolgáltató nem vállal felelősséget megrendelés nem teljesüléséből, késésből, szolgáltatás kimaradásából, egyéb üzleti vagy magán információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.
 • Ha a hiba miatt az oldalon téves ár jelenik meg, a rendelés teljesítése előtt a Szolgáltató felveszi a kapcsolatot a Vásárlóval. Az ilyen megrendeléseket a Szolgáltató nem tekinti érvényesnek.

Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Szolgáltató nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő sérelmére elkövetett csalás miatt.

 • A Szolgáltató feltételezi a Vásárlóról az internet és a számítástechnika olyan szintű ismeretét, mely egy webáruház használatához szükséges. Ez különösen igaz a belépési kód és jelszó védelmére, vírusok, adathalász és bot-hálózatok kivédésére, kapcsolat közben felmerülő hibák kivédésére.
 • A Vásárló tartozik felelősséggel minden olyan minden olyan megrendelésért és egyéb tranzakcióért, mely az Ő belépési kódjának és jelszavának felhasználásával történt.

Panaszügyintézés

Panaszait jelezheti számunkra:
e-mail-en: renata@aprily.com
Telefonon: +36 (30) 09 81 463, munkanapokon 9-17 óráig.
Kérjük, hogy jelezze számunkra a megrendelése adatait, – rendelésszám, dátum… – hogy mielőbb megnyugtató módon rendezni tudjuk a vitás kérdéseket.
Az írásbeli panaszokat írásban 30 napon belül kivizsgáljuk és megválaszoljuk.
A panaszokkal kapcsolatos levelezésünket 5 évig megőrizzük.
Amennyiben válaszunkkal nem ért egyet, felügyeleti szerveinkhez fordulhat panaszával:

 • Az Általános Szerződési Feltételek tartalmával, jogszerűségével, a megrendeléssel, a termékek minőségével, a garanciával, a tájékoztatás hiányával, a panaszok intézésével kapcsolatban az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság;
 • A jogszabályok által előírt adatok közzétételének hiánya, kötelező tájékoztatás elmulasztása esetén a fogyasztóvédelmi hatóság illetve a gazdasági versenyhivatal, amennyiben ez a mulasztás a gazdasági verseny érdemi befolyásolására alkalmas;
 • Elektronikus hirdetéssel kapcsolatos szabályok megsértése esetén a Nemzeti Hírközlési Hatóság.

Amennyiben tárgyalások útján a jogviták nem rendezhetők megnyugtató módon, a szerződő felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

Mutasd meg másoknak is...