A Regeneráció filozófiája

Dr. Tei Fu Chen a Sunrider alapítója és tulajdonosa, a regeneráció filozófiájának kidolgozójaDr. Tei-Fu Chen, miután alaposan tanulmányozta a kínai és a nyugati orvoslást, megalkotta a regeneráció filozófiáját. A regeneráció filozófiája szerint szervezetünk képes egyensúlyban tartani önmagát, ha megfelelően tápláljuk és tisztítjuk.

A betegségek jelentős részének az a kiváltója, hogy a szervezet nem kapja meg a számára szükséges táplálékot vagy nem képes megszabadulni a (modern, egyoldalú táplálkozás miatt néha túlzott mennyiségben érkező) káros anyagoktól. Mostanában az élelmiszerek szépek, de tápanyaghiányosak, valamint tele vannak vegyszerekkel. A vegyszerekkel mesterséges körülmények között növelt gyümölcsök, zöldségek már teljesen másak, mint pár évtizede voltak. Csak a töredéke van benne a szervezet számára fontos anyagokból, viszont túl sok benne a mesterséges vegyi anyag, ami inkább károsítja mint segíti a szervezetünket.

Ennek megfelelően minden Sunrider termék úgy készül, hogy egyensúlyt tartson a jin (táplálás) és a jang (tisztítás), illetve a szervezet öt fő rendszere között. A Sunrider termékek segítenek az egészség megőrzésében, de nem kezelnek vagy gyógyítanak betegségeket, amelyek orvosi ellátást igényelnek.

Cél a szervezet egyensúlyának helyreállítása

Néhány cég generikus formulákat használ anélkül, hogy megértené, hogyan működik az emberi szervezet. Ezzel szemben a Sunrider termékek formulázása során a hangsúly azon van, hogy azok harmóniában legyenek a szervezet működésével.

Mutasd meg másoknak is...