A Regeneráció filozófiája

Dr. Tei Fu Chen a Sunrider alapítója és tulajdonosa, a regeneráció filozófiájának kidolgozójaDr. Tei-Fu Chen, miután alaposan tanulmányozta a kínai és a nyugati orvoslást, megalkotta a regeneráció filozófiáját. A regeneráció filozófiája szerint szervezetünk képes egyensúlyban tartani önmagát, ha megfelelően tápláljuk és tisztítjuk.

A betegségek jelentős részének az a kiváltója, hogy a szervezet nem kapja meg a számára szükséges táplálékot vagy nem képes megszabadulni a (modern, egyoldalú táplálkozás miatt néha túlzott mennyiségben érkező) káros anyagoktól. Mostanában az élelmiszerek szépek, de tápanyaghiányosak, valamint tele vannak vegyszerekkel. A vegyszerekkel mesterséges körülmények között növelt gyümölcsök, zöldségek már teljesen másak, mint pár évtizede voltak. Csak a töredéke van benne a szervezet számára fontos anyagokból, viszont túl sok benne a mesterséges vegyi anyag, ami inkább károsítja mint segíti a szervezetünket.

Ennek megfelelően minden Sunrider termék úgy készül, hogy egyensúlyt tartson a jin (táplálás) és a jang (tisztítás), illetve a szervezet öt fő rendszere között. A Sunrider termékek segítenek az egészség megőrzésében, de nem kezelnek vagy gyógyítanak betegségeket, amelyek orvosi ellátást igényelnek.

Néhány cég generikus formulákat használ anélkül, hogy megértené, hogyan működik az emberi szervezet. Ezzel szemben a Sunrider termékek formulázása során a hangsúly azon van, hogy azok harmóniában legyenek a szervezet működésével.

Mutasd meg másoknak is...