Tei-Fu Chen és a Sunrider

Dr. Oi-Lin és Tei Fu Chen a Sunrider alapítóiA Sunrider céget az amerikai egyesült államokbeli Utah államban alapította Dr. Tei-Fu Chen és Dr. Oi-lin Chen 1982-ben. A fiatal házaspár egy kisgyerekkel érkezett az amerikai kontinensre Kínából. Előtte Chen doktor gyógyszerészként dolgozott, apai nagyapja Kína egyik tartományában elismert füvesember volt. Oi-Lin Chen gyerekorvosként végzett és dolgozott, egészen a Sunrider megalakulásáig.

Tei-Fu Chen  nagyapja ősi receptgyűjteményét felhasználva álmodta meg a céget, ezzel pedig megalkotta a regeneráció filozófiáját. A SUNRIDER termékeit a „regeneráció” elmélete alapján állítják elő. A kínaiak ősi elmélete azt tanítja, hogy az emberi szervezet képes önerejéből helyreállítani természetes belső egyensúlyát és harmóniáját, ha a teljes értékű élelmiszerek megfelelő kombinációjával tápláljuk, és jobban vigyázunk életmódunkra. Jobb táplálkozással ügyelünk egészségünk, belső egyensúlyunk megőrzésére – ahogyan Kínában is évezredek óta törekednek a test, a lélek és a környezet harmóniájára.

A SUNRIDER kínai füvek, kínai gyógynövények keverékéből állít elő magasan koncentrált, tiszta, páratlan minőségű élelmiszereket, amelyek táplálják, tisztítják és egyensúlyban tartják a szervezetet. Így a szervezet nagyobb eséllyel száll szembe betegségekkel is. A SUNRIDER termékek ízletesek, egyszerűen fogyaszthatók, és könnyű, változatos táplálkozás részeként segíthetnek a szervezetnek abban, hogy megőrizze egyensúlyát – azaz egészségét.

A SUNRIDER International azóta folyamatosan nő, jelenleg a világ vezető kínai gyógyélelmiszereket gyártó vállalata. 1994 óta Magyarországon is kaphatók egyedi, kínai gyógynövény alapú koncentrált élelmiszertermékei, bőrápoló és kozmetikai cikkei.

Több generációs működés

A Chen házaspár vállalkozása 1982 óta 42 országban működik, családjuk pedig az eltelt idő óta még négy gyerekkel, s mára több unokával is bővült. Nagyobb gyermekeik közül már több aktívan részt vesz a cég működésében.

Mutasd meg másoknak is...