D3 Vitamin az erős csontokért

5 141 Ft (27% áfát tartalmaz)

Új étrend-kiegészítőnk kiválóan hasznosuló D-vitamint biztosít az előnyben részesített D3 (kolekalciferol) formában. A Sunrider D3 vitamin antioxidánsokban gazdag E-vitaminnal, valamint sáfrányos szeklice olajjal van dúsítva, mely gazdag polifenolokban és egészséges zsírsavakban, így fokozzák a D vitamin felszívódását.

További előnyei közé tartozik a kalcium felszívódásának elősegítése az erős csontok és fogak számára, valamint az immun- és idegrendszer egészséges működésének támogatására.
Dobozonként 90 db kapszula. (20,25 g)

Elfogyott

Kategória: Címke:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

D3 Vitamin – az erős csontokért

D3 VitaminElőnyei:

  • Támogatja az erős csontokat és a fogakat
  • Elősegíti a kalcium felszívódását
  • Támogatja az egészséges foszfor szint fenntartását
  • Segíti az immun- és idegrendszer egészséges működését
  • Támogatja hangulatunk javítását
  • Fokozza a napsütés hatására felszabaduló D3-vitamint

Fő összetevői

  • Sáfrányos szeklice olaj: Ez a növényi olaj telítetlen zsírsavak gazdag forrása, beleértve az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakat is. Ezek a fajta zsírsavak segítik a szervezetben a zsírban oldódó vitaminok, például a D-vitamin felszívódását. Antioxidánsokban és polifenolokban is gazdag.
  • E-Vitamin: Az alfa-tokoferolnak is nevezett E-vitamin erős antioxidáns hatású, amely megvéd a káros szabadgyökökkel szemben és fokozza az immunrendszerünk működését.
  • Frakcionált kókuszolaj: Ez a természetes olaj közepes láncú triglicerideket (MCT) tartalmaz, amelyek azonnali energiaforrásként használhatók, vagy ketonokká alakíthatók, amelyek alternatív energiaforrást biztosítanak az agyunk optimális működéséhez.

Gyakran feltett kérdések:

Kérdés: Mire szolgál a D3-vitamin?

Válasz: A kolekalciferol néven is ismert vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely támogatja csontjaink egészségét, az immunrendszert, a sejtnövekedést. A szervezet önmagában képes előállítani a bőrsejteken keresztül felvett napfény hatására. Bizonyos táplálékforrásokon és kiegészítőkön keresztül is képes hasznosítani a szervezetünk. A Sunrider D3-vitaminja továbbá fokozza a napsütés hatására felszabaduló D3-vitamin előnyeit anélkül, hogy bőrét UV sugárzásnak tenné ki.

Kérdés: Kinek van szüksége D3-vitaminra?

Válasz: Hiánya napjainkban népbetegség. Megközelítőleg 1 milliárd ember szenved súlyos D3-vitamin hiányban, míg a világ népességének fele nem rendelkezik megfelelő szinttel. Kevés napfürdőzés, fényvédő krémek használata, felszívódási zavarok, étkezési szokások és a túlhajszolt életmód egyaránt hozzájárulhatnak hiányának kialakulásához.

D3 Vitamin felhasználási javaslat

Napi 1-3 kapszula bőséges folyadékkal. Ajánlott a reggelinél bevenni. A napi ajánlott mennyiséget lehetőleg ne lépje túl!