Alpha 20C, az immunrendszer támogatása

20 226 Ft (27% áfát tartalmaz)

Egyesítve a legkorszerűbb technológiát az 5000 éves kínai tapasztalati gyógynövény tudománnyal az Alpha 20C hatékony támogatást nyújt immunrendszerünknek.

Az egyedülálló formulát úgy alkottuk meg, hogy táplálja az immunrendszerünk t-sejtjeit “fa elemű” gyógynövényekkel, melyek természetes formában tartalmaznak antioxidánsokat, kalciumot és egyéb immunerősítő tulajdonságokat. Iktassa be a mindennapjaiba szervezete fő védelmi vonalának erősítéséhez.
Kétféle változatban kapható:

  • 100 kapszula (62,1 g)
  • 10 db zacskó (50 g)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Alpha 20C – Erősítse immunrendszerét

Alpha 20C kapszulaRegeneráció filozófiája

Az Alpha 20C formulája a regeneráció filozófiáján alapul azzal a meggyőződéssel, hogy az optimális egészség és az egyensúly megteremtéséhez a szervezetünket egyszerre táplálni és tisztítani szükséges. Elősegíti az egyensúly megteremtését a szervezetünkben az immunrendszert támogatva “fa elemű” gyógynövényekkel.

Teljes értékű összetevőkből készül, mely gazdag forrása a tisztító és védelmet kialakító antioxidánsoknak és kalciumnak.

Fő összetevői

  • Kínai fehérvirág gyökér: a kínai fehérvirág enyhítő, hűsítő hatást nyújt a fáradt, fájó izmoknak.
  • Paris növény (teljes növény): A paris növény nemcsak tisztító tulajdonsággal rendelkezik, hanem tradicionális fájdalomcsillapítóként is ismert, melyet fejfájás, valamint ízületi és izomfájdalom természetes enyhítésére használnak régóta.

Gyakran ismételt kérdések

Alpha 20C porKérdés: mik a t-sejtek a szervezetünkben?

Válasz: a t-sejtek olyan fehérvérsejtek, melyek képesek felvenni a harcot a szervezetünkben a baktériumokkal és a fertőzésekkel szemben. Fontos bázisát képezik az immunrendszerünknek.

Kérdés: hogyan működik az immunrendszerünk?

Válasz: az immunrendszerünk védelmi vonalat képez, illetve felveszi a harcot az egyes betegségekkel, fertőzésekkel, baktériumokkal, parazitákkal szemben.Ezek folyamatosan támadják szervezetünket, tehát az immunrendszerünknek is folyamatosan jól kell működnie, hogy kivédje ezeket a támadásokat.

Kérdés: mit jelent a “fa elem”?

Válasz: A fa elem a kínai felosztás alapján a szervezet immunrendszerét jelenti, a hozzá tartozó szervekkel és szervrendszerekkel együtt. A fa elem például a máj szervrendszerhez, valamint az ambícióhoz, a bátorsághoz és a találékonysághoz kapcsolható. Amikor felborul az egyensúly a “fa elem” hiánya miatt, csökken védekező képességünk, ingerültté vagy impulzívabbakká válhatunk.

Alpha 20C jótékony hatásai, felhasználási javaslat

Elérhető kapszula és por formájában is. Egy tasak por egyenértékű 10 db kapszulával. Vegyen be 2 kapszulát vagy keverje el 1 tasak tartalmát 2-3 dl vízzel étkezéskor.

  • antioxidánsok kiváló forrása
  • támogatja az immunrendszert
  • különleges formula a kiváló felszívódásért
  • magas koncentráció a hatékonyságért
  • tiszta gyógynövények szinergikus keverékéből készül

További információk

Kiszerelés

50g, 62.1g