Alpha 20C, az immunrendszer támogatása

17 587 Ft (27% áfát tartalmaz)

Egyesítve a legkorszerűbb technológiát az 5000 éves kínai tapasztalati gyógynövény tudománnyal az Alpha 20c hatékony támogatást nyújt immunrendszerünknek.

Az egyedülálló formulát úgy alkottuk meg, hogy táplálja az immunrendszerünk t-sejtjeit “fa elemű” gyógynövényekkel, melyek természetes formában tartalmaznak antioxidánsokat, kalciumot és egyéb immunerősítő tulajdonságokat. Iktassa be a mindennapjaiba szervezete fő védelmi vonalának erősítéséhez.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Alpha 20C – Erősítse immunrendszerét

100 darab kapszulaRegeneráció filozófiája

Az Alpha 20C formulája a regeneráció filozófiáján alapul azzal a meggyőződéssel, hogy az optimális egészség és az egyensúly megteremtéséhez a szervezetünket egyszerre táplálni és tisztítani szükséges. Elősegíti az egyensúly megteremtését a szervezetünkben az immunrendszert támogatva “fa elemű” gyógynövényekkel.

Teljes értékű összetevőkből készül, mely gazdag forrása a tisztító és védelmet kialakító antioxidánsoknak és kalciumnak.

Fő összetevői

  • Kínai fehérvirág gyökér: a kínai fehérvirág enyhítő, hűsítő hatást nyújt a fáradt, fájó izmoknak.
  • Paris növény (teljes növény): A paris növény nemcsak tisztító tulajdonsággal rendelkezik, hanem tradicionális fájdalomcsillapítóként is ismert, melyet fejfájás, valamint ízületi és izomfájdalom természetes enyhítésére használnak régóta.

Gyakran ismételt kérdések

A 10 darab tasak egyenértékű 100 darab kapszulávalKérdés: mik a t-sejtek a szervezetünkben?

Válasz: a t-sejtek olyan fehérvérsejtek, melyek képesek felvenni a harcot a szervezetünkben a baktériumokkal és a fertőzésekkel szemben. Fontos bázisát képezik az immunrendszerünknek.

Kérdés: hogyan működik az immunrendszerünk?

Válasz: az immunrendszerünk védelmi vonalat képez, illetve felveszi a harcot az egyes betegségekkel, fertőzésekkel, baktériumokkal, parazitákkal szemben.Ezek folyamatosan támadják szervezetünket, tehát az immunrendszerünknek is folyamatosan jól kell működnie, hogy kivédje ezeket a támadásokat.

Kérdés: mit jelent a “fa elem”?

Válasz: A fa elem a kínai felosztás alapján a szervezet immunrendszerét jelenti, a hozzá tartozó szervekkel és szervrendszerekkel együtt. A fa elem például a máj szervrendszerhez, valamint az ambícióhoz, a bátorsághoz és a találékonysághoz kapcsolható. Amikor felborul az egyensúly a “fa elem” hiánya miatt, csökken védekező képességünk, ingerültté vagy impulzívabbakká válhatunk.

Alpha 20C jótékony hatásai, felhasználási javaslat

Előnyei elérhető kapszula és por formájában is. Egy tasak por egyenértékű 10 db kapszulával. Vegyen be 2 kapszulát vagy keverje el 1 tasak tartalmát 2-3 dl vízzel étkezéskor.

  • antioxidánsok kiváló forrása
  • támogatja az immunrendszert
  • különleges formula a kiváló felszívódásért
  • magas koncentráció a hatékonyságért
  • tiszta gyógynövények szinergikus keverékéből készül

További információk

Kiszerelés

10 zacskó, 100 db kapszula