Citric C Tab, C vitamin

9 172 Ft (27% áfát tartalmaz)

Támogassa immunrendszerét Citric C Tab rágótablettával!

Minden egyes tabletta 60 mg C-vitamint tartalmaz, ami kétharmada a javasolt napi beviteli mennyiségnek. Tablettáink immunerősítő hatása olyan természetes összetevőknek köszönhető, mint a citrus bioflavonoidok, a zöld tea levél kivonat és a csipkebogyó koncentrátum, melyek mind antioxidánsként ismertek. Fő összetevője a C-vitamin, amely alapvetően szükséges szervezetünk egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez.

A rágótabletták könnyen fogyaszthatóak, valamint ízletesek, természetesek.
90 db tabletta (126 g)

Kategória: Címke:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Citric C Tab

Ízletes formában biztosítja a napi c-vitamin bevitelt

Citric CA regeneráció filozófiája

A Citric C formulája a Regeneráció filozófiáján alapul azzal a meggyőződéssel, hogy az optimális egészség és az egyensúly megteremtéséhez a szervezetünket egyszerre táplálni és tisztítani szükséges. A rágótablettában található C-vitamin és antioxidánsok elősegítik a szervezet természetes tisztulási folyamatait.

Teljes értékű összetevőkből készül, melyeket szervezetünk táplálékként dolgoz fel, ezáltal hatékonyabban hasznosítja azokat.

A Citric C fő összetevői

  • C-vitamin: Az antioxidánsokban gazdag C-vitamin nagymértékben szükséges testünk növekedéséhez és fejlődéséhez. A természetes C-vitamin sokkal könnyebben szívódik fel a szervezetben, mint a szintetikus megfelelője.
  • Csipkebogyó: A csipkebogyó több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs. Enyhén vízhajtó hatású, amely kedvező az emésztőrendszer számára.
  • Zöld tea levél kivonat: Az antioxidánsokban gazdag zöld tea levelek támogatják a betegségek leküzdéséért felelős fehérvérsejtek működését.

Felhasználási javaslat

Rágjon el napi egy-két tablettát a normál étrendjének kiegészítéseként.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Miért érdemes fogyasztani ezt a C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítőt?

Válasz: A C-vitamin kiemelten fontos tápanyag, amit szervezetünk nem képes önmaga előállítani, így csak táplálék formájában tud hozzájutni. Antioxidánsokban gazdag, melyek immunerősítő hatásúak és semlegesítik a szabad gyököket, valamint fontos szerepet játszik a kollagén termelésben, amely a csontok és a véredények megerősítéséhez szükséges. A Citric C szintén elősegíti az egészséges fogazat és fogíny megőrzését, valamint a vas felszívódását. Az ebben az étrend-kiegészítőben lévő természetes C-vitamin – ellentétben a kémiai úton előállított változatokkal – lassabban ürül ki a vizelettel szervezetünkből.

Kérdés: Mi történik a vitaminok túl nagy mennyiségben történő fogyasztása esetén?

Válasz: A vitaminok túlfogyasztása akár veszélyes és mérgező hatású is lehet. Vitaminkészítményeink kiegyensúlyozott formulán alapszanak, amely biztonságossá és hatékonnyá teszi őket fogyasztóink számára.

A Citric C jótékony hatásai, előnyei:

  • Természetes forrásból származó C-vitamin a fokozott felszívódásért
  • Immunerősítő hatású
  • Biztosítja az alapvető vitaminokat
  • Elősegíti a szájhigiéné kialakítását és fenntartását
  • Bőséges antioxidáns forrás