Fibertone

7 142 Ft (27% áfát tartalmaz)

A helyes emésztésnek, így tulajdonképpen általában a jó egészségi állapotnak is alapfeltétele a megfelelő bélműködés. Ha ezen a területen problémák vannak, az a legkülönfélébb következménnyel járhat, és előbb-utóbb az egész szervezet működésére hatással lehet.

A bélcsatorna kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlen, hogy étrendünk sok rostban gazdag természetes növényi táplálékot tartalmazzon.

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Fibertone

Szervezetünknek szüksége van rostra

Fibertone

Fibertone speciálisan kiválasztott rosttartalmú anyagok egyedülálló keveréke. Egyaránt tartalmaz vízben duzzadó és vízben oldhatatlan rostokat, ugyanis mindkettőre szükségünk van. A tulajdonosok szakértelme garantálja a szervezetünk számára ideális összetételt.

A rostokra, amelyek elsősorban a növények sejtfalában találhatók, és a növények szilárdító vázát alkotják, sajnos manapság nem fordítanak elegendő figyelmet, mondván, hogy a szervezet közvetlenül nem dolgozza fel őket. Azonban vizsgálati eredmények igazolják, hogy azokban a civilizációkban, ahol jellemzően sokkal több rostot fogyasztanak, mint térségünkben, lényegesen kisebb a civilizációs betegségek előfordulási gyakorisága.

Előnyös tulajdonságai

A vízben duzzadó rostok, amelyek többek között az útifűmag-héjban (plantago) vannak jelen, a béltartalommal gélt képeznek, miközben magukba szívják a bélben felhalmozódott méreganyagokat is. Hasmenés esetén felszívják a vizet, és segítik a megfelelő sűrűség elérését.

Az elsősorban zabkorpa formájában jelen lévő vízben oldhatatlan rostok (cellulóz, hemicellulóz és lignin) ezzel a gélszerű anyaggal könnyen mozgó masszát képeznek, a szezámmagban lévő olaj pedig sikamlóssá teszi a bélfalat, ezzel még könnyebbé téve a széklet mielőbbi távozását a bélcsatornából. Ezen hatások érvényesülése székrekedés esetén is nagy segítséget jelenthet.

Sok ember bélfalán nagy mennyiségű, mérgeket is tartalmazó anyag gyülemlett fel, amelyek nem képesek kiürülni, és gátolják más anyagok átjutását is a bélcsatornán. A benne lévő méreganyagok képesek visszaszívódni a májba. A Fibertone segít ennek eltávozásában és a méreganyagok kiürülésében is.

Főbb összetevők

  • zabkorpa
  • szezámmag
  • útifűmag héj
  • Cassia tora mag
  • Shun Sheng gyökér
  • bolhafű mag

Fibertone felhasználási javaslat

Fogyasszon el naponta háromszor 2 Fibertone kapszulát, kívánság szerint akár 10 kapszulát alkalmanként.

Fogyasszon hozzá sok folyadékot, például Fortune Delight-ot! Mellette fogyasszon magas rosttartalmú, zsírszegény ételeket, úgymint zöldségeket, gyümölcsöket, baromfihúst vagy halat.

További információk

Kiszerelés

100 db kapszula