Fibertone, növényi rost

9 625 Ft (27% áfát tartalmaz)

A helyes emésztésnek, így tulajdonképpen általában a jó egészségi állapotnak is alapfeltétele a megfelelő bélműködés. Ha ezen a területen problémák vannak, az a legkülönfélébb következménnyel járhat, és előbb-utóbb az egész szervezet működésére hatással lehet.

A bélcsatorna kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlen, hogy étrendünk sok rostban gazdag természetes növényi táplálékot tartalmazzon.
100 kapszula (49,6 g)

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Fibertone

FibertoneSzervezetünknek szüksége van rostra. A Fibertone speciálisan kiválasztott rosttartalmú anyagok egyedülálló keveréke. Egyaránt tartalmaz vízben duzzadó és vízben oldhatatlan rostokat, ugyanis mindkettőre szükségünk van. A tulajdonosok szakértelme garantálja a szervezetünk számára ideális összetételt.

A rostokra, amelyek elsősorban a növények sejtfalában találhatók, és a növények szilárdító vázát alkotják, sajnos manapság nem fordítanak elegendő figyelmet, mondván, hogy a szervezet közvetlenül nem dolgozza fel őket. Azonban vizsgálati eredmények igazolják, hogy azokban a civilizációkban, ahol jellemzően sokkal több rostot fogyasztanak, mint térségünkben, lényegesen kisebb a civilizációs betegségek előfordulási gyakorisága.

Előnyös tulajdonságai

A vízben duzzadó rostok, amelyek többek között az útifűmag-héjban (plantago) vannak jelen, a béltartalommal gélt képeznek, miközben magukba szívják a bélben felhalmozódott méreganyagokat is. Hasmenés esetén felszívják a vizet, és segítik a megfelelő sűrűség elérését.

Az elsősorban zabkorpa formájában jelen lévő vízben oldhatatlan rostok (cellulóz, hemicellulóz és lignin) ezzel a gélszerű anyaggal könnyen mozgó masszát képeznek, a szezámmagban lévő olaj pedig sikamlóssá teszi a bélfalat, ezzel még könnyebbé téve a széklet mielőbbi távozását a bélcsatornából. Ezen hatások érvényesülése székrekedés esetén is nagy segítséget jelenthet.

Sok ember bélfalán nagy mennyiségű, mérgeket is tartalmazó anyag gyülemlett fel, amelyek nem képesek kiürülni, és gátolják más anyagok átjutását is a bélcsatornán. A benne lévő méreganyagok képesek visszaszívódni a májba. A Fibertone segít ennek eltávozásában és a méreganyagok kiürülésében is.

Főbb összetevők

  • zabkorpa
  • szezámmag
  • útifűmag héj
  • Cassia tora mag
  • Shun Sheng gyökér
  • bolhafű mag

Felhasználási javaslat

Fogyasszon el naponta háromszor 2 Fibertone kapszulát, kívánság szerint akár 10 kapszulát alkalmanként.

Fogyasszon hozzá sok folyadékot, például Fortune Delight-ot! Mellette fogyasszon magas rosttartalmú, zsírszegény ételeket, úgymint zöldségeket, gyümölcsöket, baromfihúst vagy halat.