Quinary, az öt szervrendszer kiegyensúlyozása

20 226 Ft (27% áfát tartalmaz)

A Quinary támogatja szervezetünk öt fő szervrendszerét, a sunrider 50 fajta gyógynövényeinek speciális komplex keverékei által pedig segít fenntartani az optimális egészséget.

A Quinary az immunrendszer, a keringési-, az emésztési-, az endokrin- és a légzőrendszer normális működését segíti, szintetikus vegyi anyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.
100 db kapszula (59,6 g)

Elfogyott

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Quinary – Fedezze fel az egészséges egyensúlyt

QuinaryA regeneráció filozófiája

A Quinary formulája a regeneráció filozófiáján alapul, mert hisszük, hogy egyaránt szükséges táplálni és tisztítani a szervezetünket a legjobb tápanyagokkal ahhoz, hogy elérjük a kívánt egyensúlyt és az optimális egészséget.

Speciális formulája magasan koncentrált a maximális felszívódás és hatékonyság érdekében.

A Quinary fő összetevői

Alpha 20c

Az Alpha 20c segíti az immunrendszert. „Fa elemű” gyógynövényekkel táplálja a t-sejteket, valamint antioxidánsokat és kalciumot tartalmaz.

Conco

A Conco a légzőrendszert támogatja „fém elemű” gyógynövényekkel. Segít egyensúlyban tartani a testet a „melegítő” (tisztító, yang energia) és „hűtő” (tápláló, yin energia) gyógynövények által.

Assimilad

Az Assimilaid „föld elemű” gyógynövényeivel segíti az emésztőrendszert, ezáltal a szervezet könnyebben és hatékonyabban dolgozza fel a táplálékot.

Lifestream

A Lifestream „víz elemű” gyógynövényeivel támogatja a keringési rendszer egyensúlyának fenntartását.

Prime again

A Prime again az endokrin rendszert támogatja, harmonikusan együttműködve a hormontermelő mirigyekkel és szervekkel.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Jól érzem magam. Miért érdemes mégis Quinary kapszulát szednem?

Válasz: Összhangban a kínai hagyománnyal és a regeneráció filozófiájával naponta karban tartja szervezetünket megfelelő tápanyagokkal, mely a fizikai tünetek megelőzésének kulcsa. Dr. Chen annak érdekében alkotta meg a Quinary kapszulát, hogy a legkézenfekvőbb módon egyensúlyban tarthassuk testünk öt fő szervrendszerét.

A Quinary étrend-kiegészítő kapszula segít egészségünk megőrzésében. A test szervrendszereit együttesen valamint külön-külön is segíti. Gondos hozzáértést igényel megalkotni egy olyan formulát, mint amivel ez a kapszula rendelkezik. Ez a speciális gyógynövénykeverék nem tartalmaz tartósítószereket vagy szintetikus vegyi anyagokat.

Felhasználási javaslat:

Fogyasszon naponta két kapszulát étkezések alkalmával.

A Quinary jótékony hatásai, előnyei:

  • kiegyensúlyozza a test öt fő szervrendszerét
  • támogatja az általános jó egészségi állapotot
  • természetes összetevőkből készül
  • nem tartalmaz vegyi anyagokat és stimulánsokat
  • magas koncentrációjú
  • szakértői formula az optimális eredményért