Folyékony szappan

11 760 Ft (27% áfát tartalmaz)

A közönséges szappanokkal ellentétben az Oi-Lin Folyékony szappan (Liquid Soap) tökéletes fürdéshez és zuhanyzáshoz egyaránt. Azzal egyidejűleg, hogy tisztítja a kezet és az egész testet, hidratálja is a bőrt.

Ez a bőrkímélő és korszerű formula minden bőrtípusra ideális, de különösen az érzékeny és a száraz bőrűeknek ajánlott. Bőrét selymesen finommá varázsolja.
240 ml

Kategória:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Oi-Lin Folyékony szappan

Folyékony szappan

Az Oi-Lin Folyékony szappan összhangban van a bőr természetes pH-jával, így segít hidratálni a bőrt, és a tisztítással egyidejűleg táplálja is azt.

Koncentrált növényi kivonatok, olajok és más természetes alkotóelemek révén nyugtatja és táplálja a bőrt. Használata után a bőr sima, rugalmas, makulátlanul tiszta és kellemes illatú lesz.

Az általánosan használt tusfürdőkkel szemben is tökéletes alternatívát jelent. Méltó kényeztetést nyújt az egész testnek.

A babák bőre különösen érzékeny, ám a piacon kapható babaszappanok többsége vegyi összetevőik miatt egyáltalán nem működik harmóniában a bőrrel. Többé már nem kell babaszappant vagy egyéb szappant keresnie! Az Oi-Lin Folyékony szappant a kisbabák is élvezni fogják, bőrük hálás lesz érte.

Miért jobb az Oi-Lin folyékony szappan?

Az üzletekben megvásárolható legtöbb folyékony szappan nagyon lúgos és szárító hatású, ami különösen az érzékeny bőrnek ártalmas. Ezeknek a szappanoknak a rendszeres használata száraz, kirepedezett kézbőrt eredményez. Az Oi-Lin szappan ezzel ellentétben nem tartalmaz mesterséges színezékeket vagy durva tisztítószereket, így tökéletes az egész család számára. Nem tartalmaz állati zsírt vagy állati fehérjét sem, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, így a bőr korai öregedéséhez vezethetnének.

Felhasználási javaslat

Nyomjon egy kevés Sunrider folyékony szappant a tenyerébe, majd vízzel habosítsa fel, és masszírozza a bőrébe. Végül alaposan öblítse le vízzel.