SunnyDew természetes édesítő

10 151 Ft (27% áfát tartalmaz)

A SunnyDew fő összetevője a sztívia, mely egy dél-amerikában őshonos gyógynövény, melyet évszázadok óta étrend-kiegészítőként használnak. Ez a teljesen természetes édesítő sztíviából készül, mely egy olyan tisztító és koncentrációs folyamaton megy keresztül, ami megőrzi a gyógynövény természetes szerkezetét teljes értékű élelmiszer formájában.

Cukor-, szénhidrát- és kalóriamentes, valamint lehetővé teszi, hogy kielégítse az édesség utáni vágyunkat az egészséges táplálkozás mellőzése nélkül.

Naponta használhatja az ételek és italok édesítéséhez, támogatva az egészséges életmódot.
30 ml

Elfogyott

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

SunnyDew

Természetes édesítő

SunnyDewA regeneráció filozófiája

A SunnyDew formulája a regeneráció filozófiáján alapul azzal a meggyőződéssel, hogy az optimális egészség és az egyensúly megteremtéséhez a szervezetünket egyszerre táplálni és tisztítani szükséges.

A Sunrider 1995-ben sikerrel kérelmezte a Food and Drug Administration-t (élelmezési és gyógyszerészeti intézet, usa), hogy szüntesse meg a sztívia levél kivonat importjára korábban kiadott figyelmeztetést, ezzel megteremtve a szabad utat a sztívia táplálék-kiegészítőként történő használatához az egyesült államokban.

A SunnyDew fő összetevői

  • Sztívia: ez a természetesen édes ízű növény magas antioxidáns tartalmú. Az eredetileg dél-amerikában őshonos krizantém családhoz tartozik.
  • Krizantém virág kivonat: Ez a gyönyörű virág kiváló forrása az antioxidánsoknak és az esszenciális ásványi anyagoknak, úgy mint a kalciumnak, a magnéziumnak, a folsavnak, a vasnak, a nátriumnak és a káliumnak.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Mennyire édes a sztívia?

Válasz: A sztívia a becslések szerint 200-400-szor édesebb, mint a cukor.

Kérdés: Miből származik a sztívia?

Válasz: A sztívia kivonat abból a rebaudiana sztívia növényből származik, amely a krizantém család vadon termő fajtája, mely paraguay és brazília kisebb bokros részein terem. A leveleken található glikozidok több, mint 10% sztéviozidot tartalmaznak, mely ezt a különlegesen édes ízt kiváltja, valamint ez teszi egyedülállóvá a több, mint 300 sztívia növényfajta között.

Kérdés: Miben különbözik a sunectar-tól?

Válasz: A sunectar koncentrált, nyers sztívia kivonatot tartalmaz. A SunnyDew tisztított sztívia kivonat, világosabb színű és nagyobb koncentrációban tartalmazza a sztívia növény édes ízű komponenseit.

A SunnyDew jótékony hatásai, előnyei

  • fokozza az élelmiszerek és italok ízét
  • cukormentes
  • gazdag antioxidánsokban
  • nem tartalmaz vegyi anyagokat és tartósítószereket
  • magasan koncentrált a maximális ízhatás érdekében
  • kalóriamentes

Felhasználási javaslat

Ízlés szerint adagolhatja a cseppeket az élelmiszerek és italok édesítéséhez.