SunnyDew természetes édesítő

8 827 Ft (27% áfát tartalmaz)

A SunnyDew fő összetevője a sztívia, mely egy dél-amerikában őshonos gyógynövény, melyet évszázadok óta étrend-kiegészítőként használnak. Ez a teljesen természetes édesítő sztíviából készül, mely egy olyan tisztító és koncentrációs folyamaton megy keresztül, ami megőrzi a gyógynövény természetes szerkezetét teljes értékű élelmiszer formájában.

Cukor-, szénhidrát- és kalóriamentes, valamint lehetővé teszi, hogy kielégítse az édesség utáni vágyunkat az egészséges táplálkozás mellőzése nélkül.

Naponta használhatja az ételek és italok édesítéséhez, támogatva az egészséges életmódot.

Kategória: Címke:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

SunnyDew

Természetes édesítő

SunnyDewA regeneráció filozófiája

A SunnyDew formulája a regeneráció filozófiáján alapul azzal a meggyőződéssel, hogy az optimális egészség és az egyensúly megteremtéséhez a szervezetünket egyszerre táplálni és tisztítani szükséges.

A Sunrider 1995-ben sikerrel kérelmezte a Food and Drug Administration-t (élelmezési és gyógyszerészeti intézet, usa), hogy szüntesse meg a sztívia levél kivonat importjára korábban kiadott figyelmeztetést, ezzel megteremtve a szabad utat a sztívia táplálék-kiegészítőként történő használatához az egyesült államokban.

A SunnyDew fő összetevői

  • Sztívia: ez a természetesen édes ízű növény magas antioxidáns tartalmú. Az eredetileg dél-amerikában őshonos krizantém családhoz tartozik.
  • Krizantém virág kivonat: Ez a gyönyörű virág kiváló forrása az antioxidánsoknak és az esszenciális ásványi anyagoknak, úgy mint a kalciumnak, a magnéziumnak, a folsavnak, a vasnak, a nátriumnak és a káliumnak.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Mennyire édes a sztívia?

Válasz: A sztívia a becslések szerint 200-400-szor édesebb, mint a cukor.

Kérdés: Miből származik a sztívia?

Válasz: A sztívia kivonat abból a rebaudiana sztívia növényből származik, amely a krizantém család vadon termő fajtája, mely paraguay és brazília kisebb bokros részein terem. A leveleken található glikozidok több, mint 10% sztéviozidot tartalmaznak, mely ezt a különlegesen édes ízt kiváltja, valamint ez teszi egyedülállóvá a több, mint 300 sztívia növényfajta között.

Kérdés: Miben különbözik a sunectar-tól?

Válasz: A sunectar koncentrált, nyers sztívia kivonatot tartalmaz. A SunnyDew tisztított sztívia kivonat, világosabb színű és nagyobb koncentrációban tartalmazza a sztívia növény édes ízű komponenseit.

A SunnyDew jótékony hatásai, előnyei

  • fokozza az élelmiszerek és italok ízét
  • cukormentes
  • gazdag antioxidánsokban
  • nem tartalmaz vegyi anyagokat és tartósítószereket
  • magasan koncentrált a maximális ízhatás érdekében
  • kalóriamentes

Felhasználási javaslat

Ízlés szerint adagolhatja a cseppeket az élelmiszerek és italok édesítéséhez.

További információk

Kiszerelés

30 ml