SunSmile gyógynövény fogkrém

7 991 Ft (27% áfát tartalmaz)

Élvezze fogmosást követően a tisztító felfrissülést, mely nem hagy a szájban filmszerű bevonatot és utóízt. Természetes és erőteljes tisztító hatású formula, mely nem tartalmaz káros összetevőket, mint a hagyományos fogkrémek.

Egyedileg összeállított készítmény természetes enzimekkel, mely alaposan tisztít, és eltávolítja az ételmaradékokat. Biztonságosan lenyelhető, frissítő menta ízű, melyet a gyerekek is kedvelnek, így ideális választás az egész család számára.
135 g

Kategória:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

SunSmile gyógynövény fogkrém

Fogkrém az egész család ragyogó mosolyáért

Sunsmile FogkrémA regeneráció filozófiája

A Sunrider készítményeinek előállításánál a fejlett technológia és a gondos szakértelem alkalmazásával érik el a legmagasabb koncentrációt, a biztonságos használatot és a hatékonyságot. A SunSmile gyógynövény fogkrém erőteljes, mégis gyengéden tisztító hatású, mely biztonságos a fogzománc, a lágy szövetek és a száj számára.

Természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz fluoridot vagy mesterséges édesítőszereket és színezékeket. A fogkrém mentazöld színét a koncentrált gyógynövény adja.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Miben különbözik a SunSmile Herbal fogkém más márkákkal összehasonlítva?

Válasz: A legtöbb hagyományos fogkrém fő összetevői potenciálisan károsak, irritálhatják a fogínyt, a száj szöveteit és az érzékeny fogakat. Az Egyesült Államok Élelmezési- és Gyógyszerészeti Intézete (FDA) utasítást adott, hogy az összes piacra került fluorid tartalmú fogkrém címkéjén figyelmeztessék a fogyasztókat a mérgezés veszélyére. Ez különösen aggasztó, hiszen rengeteg fogkrémet mesterséges ízesítéssel tesznek vonzóvá a gyermekek számára, mint ahogyan a cukorkáknál. Még abban az esetben is potenciálisan károsak, ha nem nyelnék le a fogkrémet, hiszen a száj nyálkahártyán keresztül is felszívódhat.

A SunSmile Herbal fogkrém egy jobb és egészségesebb választás, mert nem tartalmaz mesterséges vagy káros összetevőket. Formulája szódabikarbóna, gyümölcs enzimek, valamint gyógynövény kivonatok kombinációja, amely így erőteljes, mégis gyengéd tisztító hatást eredményez. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket vagy édesítőszert, a mentazöld színét a növényi kivonatoknak köszönheti.

Felhasználási javaslat

Mosson fogat rendszeresen a „SunSmile gyógynövény fogkrém„-mel, reggel, étkezéseket követően és este lefekvés előtt.

A SunSmile gyógynövény fogkrém előnyei

  • Finoman tisztítja és polírozza a fogakat gyógynövényes kivonata által
  • Fluorid és nátrium-lauril-szulfát mentes
  • Nem hagy maga után bevonatot a fogakon
  • Nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, színezőanyagokat és ízfokozókat
  • Biztonságos az egész család számára