Evergreen, klorofill

20 800 Ft (27% áfát tartalmaz)

Az Evergreen egy frissítő hatású ital, amely koncentrált növényi klorofillból készül, és a szervezet keringési, illetve emésztőrendszerére van jótékony hatással. A klorofill a növények levelében található, és a napfény hasznosításában, illetve energiává alakításában játszik szerepet.

Az Evergreen gazdag nyomelemekben, köztük vasban és cinkben, és segít a vér erősítésében és oxigenizációjában.
10 db fiola (150 ml)

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Evergreen, a frissítő klorofill

EvergreenTudományos vizsgálatok megerősítették, hogy a klorofill erős gyógyító, gyulladásgátló, élénkítő, fiatalító hatású, és fokozza a vörösvérsejtek termelését. A klorofill elsőrendű vérképző és sejtépítő anyag, erős regeneráló képességgel. A klorofill-molekula nagyban hasonlít a hemoglobinhoz, amely a vérben az oxigént szállítja.

A klorofill hasznosítja és átadja a Nap energiáját, erősíti a tápcsatorna nyálkahártyáját, enyhíti a kellemetlen szájszagot, gyorsítja az égési sérülések, vágott sebek, vérző fogíny gyógyulását, és általában erősíti az immunrendszert. Reggel, ébredés után, éhgyomorra, vízbe keverve fogyasztva segíthet az éjszaka során felgyülemlett vizelet és húgysav eltávolításában.

Tapasztalatok szerint az Evergreen a várandós anyák számára is hasznos lehet; gyakran hatékonynak bizonyul a hányinger és a reggeli szédülés ellen is.

Az íze kellemes, lágyan mentolos, a színe a sok klorofill miatt sötétzöld.

Segít a szervezet oxigénellátásában, emiatt a sportolók teljesítményét segít javítani, az amatőr sportkedvelők számára pedig csökkenti az esetleges túlterhelés miatt jelentkező izomláz mértékét és időtartamát.

Az Evergreen jól kiegészítheti a sokféle zöldség és saláta fogyasztását. Ha annyi zöldet, leveles zöldséget akarnánk fogyasztani, hogy elérjük egyetlen fiola Evergreen hatását, akkor hatalmas, egy étkezés során elfogyasztani lehetetlen mennyiséget kellene megennünk.

A teljesen természetes Evergreen nem tartalmaz mesterséges édesítőket, színezőanyagokat és tartósítószereket. A legtöbb hagyományos klorofillkészítmény folyadék, kapszula vagy tabletta formájában kapható, amelyeket vegyi úton vízben oldódóvá alakítottak annak érdekében, hogy állaguk ne romoljon. Tápértékük ennek hatására csökkent. Az emberi szervezet azonban leghatékonyabban az olajban oldódó klorofillt képes hasznosítani. Ezt felismerve Dr. Chen speciális gyártási eljárást alkalmaz, és zárható fiolában dobja piacra az Evergreen-t, így a klorofill megőrzi természetes, olajban oldódó állapotát a szervezet épülésére.

Főbb összetevői

  • édesgyökér
  • klorofill
  • borsmentaolaj

Evergreen felhasználási javaslat

Öntse egy 15 ml-es Evergreen fiola tartalmát 2,5 dl Fortune Delight-ba, vízbe vagy más Sunrider-italba, és élvezze egész nap! Ha ennél kevesebbet kíván fogyasztani, használja a fiola felét, harmadát vagy negyedét, azonban ügyeljen arra, hogy a fiola tartalmát felbontás után 24 órán belül fogyassza el, mert minősége idővel romlik.