SunSmile zöldség és gyümölcsmosó

3 764 Ft21 373 Ft (27% áfát tartalmaz)

A SunSmile fürtös-bogyós zöldség és gyümölcsmosó természetes módja annak, hogy eltávolítsa a piszkot, a szennyező anyagokat, növényvédő szereket, viaszos és egyéb káros, nemkívánatos maradványokat a friss gyümölcsökről és zöldségekről.

Összetevői biztonságosak a családja számára és nem árt vele a környezetének sem. Kíméletesen tisztítja a zöldségeket, a leveles zöldeket és gyógynövényeket, mégis elég erős ahhoz, hogy eltávolítsa a növényvédő szereket és az egyéb szennyeződéseket.

Miért ne élvezné a tiszta és zamatos gyümölcsöket és zöldségeket otthonában?
Kétféle változatban kapható:

  • 30 ml
  • 475 ml
Cikkszám: N/A Kategória:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

SunSmile Fürtös-bogyós zöldség-, gyümölcsmosó

Élvezze a tisztább, szebb, ízletesebb, veszélytelenebb zöldségeket és gyümölcsöket

Sunsmile fürtös-bogyós gyümölcsmosó nagyRegeneráció filozófiája

A Sunrider saját terméke a legfejlettebb technológia alkalmazásával készül, mellyel a legmagasabb koncentráció, biztonság és hatékonyság érhető el. Már egy kis mennyiségű vízzel elkeverve eltávolítja a piszkot, a viaszt, és a növényvédő szereket, ezzel alaposan megtisztítva a terméket.

Gondosan összeállított formulájának köszönhetően biológiailag lebomló tisztítószer, így biztonságos az emberek és bolygónk számára is.

Fő összetevője

A kukoricából származó decil poliglükóz egy felületaktív anyag, mely segíti a szennyeződések, toxinok és olajmaradványok hatékony eltávolítását. A felületaktív tulajdonságnak van egy másik hasznos tulajdonsága is. Molekuláinak egyik vége vonzódik a vízhez, a másik vége pedig a szennyeződésekhez és a zsírokhoz. A felületaktív molekulák segítenek abban, hogy a víz magához vonzza a zsírokat, fellazítsa és lemossa azokat.

Gyakran ismételt kérdések

Sunsmile fürtös-bogyós gyümölcsmosó kicsiKérdés: Biotermékeket vásárolok. Érdemes megtisztítanom ezeket is?

Válasz: Igen. Napjainkban az erősen szennyező környezeti hatások miatt ez a termék elengedhetetlen minden háztartásban. Még ha bioterméket is vásárol, a kezelés, a csomagolás, a szállítás és a bolti tárolás során is beszennyeződhetnek a gyümölcsök és a zöldségek. Még az előre megmosott termékeken is lehetnek szennyeződés maradványok, baktériumok, és egyéb vegyi anyagok

Kérdés: Mi a Gyümölcsmosó fő tisztító hatóanyaga?

Válasz: A benne található elsődleges tisztítószer egy biológiailag lebomló felületaktív, kukoricából származó keményítő (decil poliglükóz), amely ehető és nem tartalmaz káros, szerves maradványokat.

Felhasználási javaslat

Keverjünk össze 1 kupaknyit 3-4 liter vízzel. A gyümölcs- és zöldségféléket hagyjuk 1 percig ázni ebben a híg oldatban. Hagyja megszáradni vagy használhatja közvetlenül áztatás után. A viaszos gyümölcsöket és zöldségeket hagyjuk 5 percig ázni az oldatban, majd töröljük szárazra.

Jótékony hatásai:

  • eltávolítja a szennyeződéseket, növényvédő szereket, a viaszt és egyéb szennyeződéseket
  • magas koncentrációjú formula
  • percek alatt megtisztítja a zöldségeket és gyümölcsöket
  • biztonságos az egész család számára
  • kíméletes és környezetbarát

További információk

Kiszerelés

30ml, 475ml