Vitadophilus, probiotikus étrend-kiegészítő

5 880 Ft (27% áfát tartalmaz)

A kellemes ízvilágú (alma ízesítésű) Vitadophilus probiotikus étrend-kiegészítőnk fenntartja a bélflóra jótékony baktériumflóráját, ezzel elősegíti az egészséges emésztőrendszer működését és az immunrendszer optimális állapotának fenntartását.
Dobozonként 10 db 3g-os zacskó.

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

VitaDophilus

A természetes bélflóra támogatója

VitaDophilusMinden adag mintegy 20 millió élő baktériumkultúrát (lactobacillus acidophilus) biztosít a szervezet számára, hogy megóvja a káros baktériumok elszaporodását, és elősegítse az ételek hatékony lebontását a fokozott tápanyagfelszívódás érdekében.

Segít az olyan, szervezetünk számára nem előnyös mikroorganizmusok eltávolításában is, amelyek erjedést, puffadást, gázképződést és tápanyaghiányt okozhatnak.

A Vitadophilus fő összetevői

  • Lactobacillus acidophilus – Azok a természetben előforduló probiotikus baktériumok, amelyek segítik a szervezetünk számára nem előnyös mikroorganizmusok eltávolítását, és elősegítik az étel lebontását, hogy a szervezet képes legyen hatékonyabban felszívni a tápanyagokat.
  • Szárított almapor és pehely – A VitaDophilus alapját képező almapektin speciális bevonattal rendelkezik, így elszigeteli a probiotikum tartalmát a gyomor savas környezetétől és lehetővé teszi, hogy eljusson a vékonybélbe a maximális felszívódáshoz. Számos más probiotikus formulát a gyomorsav megsemmisít, emiatt pedig nem képes hasznosulni.

Jótékony hatásai, előnyei:

  • Támogatja a bélflóra optimális egyensúlyát és az immunrendszer egészségi állapotát
  • Segíti az emésztéssel kapcsolatos komfortérzet megteremtését és a bélműködést
  • Gyors hatású, szabadalmaztatott formula természetes összetevőkből
  • Elősegíti az emésztés egyensúlyát és az immunrendszer egészségi állapotát
  • A gyermekek is kedvelni fogják az ízvilágát

Felhasználási javaslat

Napi háromszor 1 tasak étkezéskor önmagában, vagy vízben feloldva fogyasztható. A VitaDophilus gabonafélékhez, salátaöntetekhez vagy Sunrider élelmiszereinkhez is hozzáadható.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: A baktériumkultúra nem káros?

Válasz: A fogyasztható baktériumkultúrák sok ember számára nem ismertek, vagy rossz benyomást kelthetnek, hiszen alapvetően a baktériumok nem örvendnek jó hírnévnek. Ez a sztereotípia valószínűleg a káros baktériumok okozta negatív hatások eredménye, pl. a nem megfelelő élelmiszer tárolás, szennyezett víz, fertőzések és betegségek kialakulása miatt. Sokan nem tudják, hogy bizonyos élelmiszerekben (pl. joghurtban és misoban) és valójában a saját szervezetünkben is hasznos baktériumok vannak jelen (más néven probiotikumok, amelyek az optimális flórát és végeredményben jótékony hatású baktériumokat jelentenek). Ezek a hasznos baktériumok segíthetnek számos testi funkció megfelelő működésében és fenntartásában.

Kérdés: Hogyan csökkenhetnek szervezetünkben a hasznos baktériumok?

Válasz: A jótékony baktériumkultúrák a bélrendszerünkben élnek és segítenek abban, hogy megfelelően emésszük meg az élelmiszereket. Felszívják a tápanyagokat, továbbá nagy szerepet játszanak a megfelelő immunitás megteremtésében. Ezek a telepek azonban csökkenhetnek a szervezetünkben, és negatívan befolyásolhatják az emésztőrendszer működését, mely székrekedéshez, gyomortájéki diszkomforthoz és végeredményben az optimális egészségi állapot meggyengüléséhez vezethet. A jó baktériumok számos okból kipusztulhatnak: például betegségek, gyomor- vagy bélfelszívódási rendellenességek, autoimmun betegség, krónikus alkoholfogyasztás, rossz táplálkozás, antibiotikumok vagy bizonyos gyógyszerek szedése miatt. A VitaDophilus praktikus és hatékony módja annak, hogy természetes módon támogassa a bélflóra újjáépítését.