SuperClean, természetes mosószer

A SunBright SuperClean Mosószer egy kifejezetten ruhamosásra kifejlesztett termék. Koncentrátum, ezért egy fél kupaknyi (30 ml) bőven elég belőle egy átlagos mosáshoz.

Ez a kíméletes, de annál hatékonyabb mosószer gyakorlatilag minden mosható anyagra és színre biztonságos. Bőrbarát, ezért kézi mosásra is alkalmas.

Ezen kívül egyéb célokra is felhasználhatja, pl. mosogatásra, folttisztításra.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

SuperClean Mosószer

A természetes tisztaság

SunBright Superclean mosószer nagy kiszerelésA vegyi alapú mosóporok általában nem öblíthetők ki teljesen, bizonyos mértékben benne maradnak a ruha szövetében, és viselés közben a méreganyagok képesek felszívódni. Ez elsősorban gyermekeknél komoly irritációt és allergiát okozhat, aminek gyakran nem is állapítható meg a közvetlen oka. A Sunrider SunBright SuperClean mosószer használatával teljesen nyugodt lehet: Ön és gyermeke nem fog mérgező vegyszerekkel találkozni a ruhákon és ágyneműkön keresztül.

Előnyös tulajdonságai

  • Enyhén savas pH-ja révén nem szárítja ki a bőrt
  • Ammónium- és foszfátmentes, biológiailag lebomló és környezetbarát készítmény
  • Nem szükséges mellette sem öblítőszert, sem vízlágyítót használnia, ezért használata még inkább gazdaságos
  • Természetes citromfű- és teafaolaj tartalma fertőtlenítő hatású
  • Ha mosás után a ruhán marad belőle valamennyi, az biológiailag lebomlik, és semmilyen irritáló vagy allergizáló anyagot nem hagy maga után
  • A ruhák nemcsak használata után közvetlenül, hanem eltéve hetekig friss és üde illatúak maradnak
  • Mindenki számára ideális alternatíva más mosószerekkel szemben, azonban kisgyermekes családok részére kimondottan elengedhetetlen, mert gyermekkorban a mosóporokban előforduló vegyszerek hatásának sokkal súlyosabb következményei lehetnek!
  • Gazdaságos nagy flakonban és után tölthető praktikus kétfejű adagolóban egyaránt kapható

Felhasználási javaslat

SunBright Superclean mosószer kis kiszerelésEgy átlagos gépi mosáshoz fél kupak (30 ml) SunBright SuperClean Mosószer használata ajánlott. Általában ennél kevesebb, 10-20 ml is elegendőnek bizonyul belőle, azonban erősen szennyezett, illetve a fehér ruhákhoz használjon kicsit többet, mint a többi átlagos ruhához.

Ha a ruhán kisebb foltok találhatók, tegye a mosószert közvetlenül a foltra, várjon pár percet, és utána kezdje el a mosást.

Kövesse a mosógép használati utasítását és a ruhák címkéin található utasításokat.

További információk

Kiszerelés

136 ml, 2200 ml