SuperClean Mosószer

3 320 Ft25 390 Ft (27% áfát tartalmaz)

A SunBright SuperClean Mosószer egy kifejezetten ruhamosásra kifejlesztett termék. Koncentrátum, ezért egy fél kupaknyi (30 ml) bőven elég belőle egy átlagos mosáshoz.

Ez a kíméletes, de annál hatékonyabb mosószer gyakorlatilag minden mosható anyagra és színre biztonságos. Bőrbarát, ezért kézi mosásra is alkalmas.

Ezen kívül egyéb célokra is felhasználhatja, pl. mosogatásra, folttisztításra, habár ezekre a célokra speciálisan a SuperClean Tisztítószert tervezték, amely nagyobb zsíroldó hatással rendelkezik. Annak hiányában a mosószer is jól használható.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

SuperClean Mosószer

A természetes tisztaság

Superclean nagy

A vegyi alapú mosóporok általában nem öblíthetők ki teljesen, bizonyos mértékben benne maradnak a ruha szövetében, és viselés közben a méreganyagok képesek felszívódni. Ez elsősorban gyermekeknél komoly irritációt és allergiát okozhat, aminek gyakran nem is állapítható meg a közvetlen oka.

A SuperClean használatával teljesen nyugodt lehet: Ön és gyermeke nem fog mérgező vegyszerekkel találkozni a ruhákon és ágyneműkön keresztül.

Előnyös tulajdonságai

  • Enyhén savas pH-ja révén nem szárítja ki a bőrt
  • Ammónium- és foszfátmentes, biológiailag lebomló és környezetbarát készítmény
  • Nem szükséges mellette sem öblítőszert, sem vízlágyítót használnia, ezért használata még inkább gazdaságos
  • Természetes citromfű- és teafaolaj tartalma fertőtlenítő hatású
  • Ha mosás után a ruhán marad belőle valamennyi, az biológiailag lebomlik, és semmilyen irritáló vagy allergizáló anyagot nem hagy maga után
  • A ruhák nemcsak használata után közvetlenül, hanem eltéve hetekig friss és üde illatúak maradnak
  • Mindenki számára ideális alternatíva más mosószerekkel szemben, azonban kisgyermekes családok részére kimondottan elengedhetetlen, mert gyermekkorban a mosóporokban előforduló vegyszerek hatásának sokkal súlyosabb következményei lehetnek!
  • Gazdaságos nagy flakonban és utántölthető praktikus kétfejű adagolóban egyaránt kapható

Superclean kis

Felhasználási javaslat

Egy átlagos gépi mosáshoz használjon fél kupak (30 ml) SunBright SuperClean Mosószert. Általában ennél kevesebb, 10-20 ml is elegendőnek bizonyul belőle, azonban erősen szennyezett, illetve a fehér ruhákhoz használjon kicsit többet, mint a többi átlagos ruhához. Kövesse a mosógép használati utasítását és a ruhák címkéin található utasításokat.

További információk

Kiszerelés

136 ml, 2200 ml