SuperClean, természetes mosószer

33 273 Ft (27% áfát tartalmaz)

A SunBright SuperClean Mosószer egy kifejezetten ruhamosásra kifejlesztett termék. Koncentrátum, ezért egy fél kupaknyi (30 ml) bőven elég belőle egy átlagos mosáshoz.

Ez a kíméletes, de annál hatékonyabb mosószer gyakorlatilag minden mosható anyagra és színre biztonságos. Bőrbarát, ezért kézi mosásra is alkalmas.

Ezen kívül egyéb célokra is felhasználhatja, pl. mosogatásra, folttisztításra.
2200 ml

Kategória:
Mutasd meg másoknak is...

Leírás

SuperClean Mosószer

A természetes tisztaság

SunBright Superclean mosószer nagy kiszerelésA vegyi alapú mosóporok általában nem öblíthetők ki teljesen, bizonyos mértékben benne maradnak a ruha szövetében, és viselés közben a méreganyagok képesek felszívódni. Ez elsősorban gyermekeknél komoly irritációt és allergiát okozhat, aminek gyakran nem is állapítható meg a közvetlen oka. A Sunrider SunBright SuperClean mosószer használatával teljesen nyugodt lehet: Ön és gyermeke nem fog mérgező vegyszerekkel találkozni a ruhákon és ágyneműkön keresztül.

Előnyös tulajdonságai

  • Enyhén savas pH-ja révén nem szárítja ki a bőrt
  • Ammónium- és foszfátmentes, biológiailag lebomló és környezetbarát készítmény
  • Nem szükséges mellette sem öblítőszert, sem vízlágyítót használnia, ezért használata még inkább gazdaságos
  • Természetes citromfű- és teafaolaj tartalma fertőtlenítő hatású
  • Ha mosás után a ruhán marad belőle valamennyi, az biológiailag lebomlik, és semmilyen irritáló vagy allergizáló anyagot nem hagy maga után
  • A ruhák nemcsak használata után közvetlenül, hanem eltéve hetekig friss és üde illatúak maradnak
  • Mindenki számára ideális alternatíva más mosószerekkel szemben, azonban kisgyermekes családok részére kimondottan elengedhetetlen, mert gyermekkorban a mosóporokban előforduló vegyszerek hatásának sokkal súlyosabb következményei lehetnek!
  • Gazdaságos nagy flakonban kapható

Felhasználási javaslat

Egy átlagos gépi mosáshoz fél kupak (30 ml) SunBright SuperClean Mosószer használata ajánlott. Általában ennél kevesebb, 10-20 ml is elegendőnek bizonyul belőle, azonban erősen szennyezett, illetve a fehér ruhákhoz használjon kicsit többet, mint a többi átlagos ruhához.

Ha a ruhán kisebb foltok találhatók, tegye a mosószert közvetlenül a foltra, várjon pár percet, és utána kezdje el a mosást.

Kövesse a mosógép használati utasítását és a ruhák címkéin található utasításokat.