TOP, szellemi frissesség, koncentrálás

32 456 Ft (27% áfát tartalmaz)

Szeretné növelni mentális teljesítőképességét? Erre is van megoldásunk!

A TOP egyedi gyógynövény koncentrátumának köszönhetően elősegíti a fókuszáltabb gondolkodást és fokozza a szellemi frissességet. A TOP kapszulájának tápanyagokban gazdag összetevői táplálják az agy neurotranszmittereit, ezért sokan úgy is hivatkoznak erre az étrend-kiegészítőre, mint az „agy energiaforrására.”

A TOP továbbá elősegíti a mentális és érzelmi egyensúlyunkat és az általános értelemben vett jó közérzetünket.
100 db kapszula (57,1 g)

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

TOP – Érjen el szellemi csúcsteljesítményt

TOPA regeneráció filozófiája

A sunrider szakértői formulázásának, valamint a gyártási folyamatoknak köszönhetően a termékek magasabb koncentrációval rendelkeznek más márkákhoz képest. Ez megmutatkozik a TOP, a sunrider egyik csúcstermékében is.

A több tíz kilogramm nyers gyógynövény, mely átesik a tisztítás, az őrlés, a porítás, a kivonatolás, a sűrítés és a szárítás folyamatain szükséges ahhoz, hogy egyetlen kilogramm késztermékhez jussunk. A gyógynövények optimális hatékonysága tovább növelhető a porlasztva-szárítás technikájának alkalmazásával.

A sunrider termékek fogyasztása során a legmagasabb antioxidánsokhoz és tápanyagokhoz juthat minden egyes kapszulával, csomaggal és fiolával. Ebben rejlik a sunrider koncentrációjának valódi ereje.

A TOP fő összetevői

  • Mentalevél: Már az ókori görögök is ismerték a menta jótékony hatásait, sőt különféle betegségek kezelésére is használták. A menta egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy élénkít, ezáltal frissítő hatással van szervezetünkre.
  • Lestyán gyökér: Ősidők óta használt fűszer- és gyógynövény. Képes szervezetünkből eltávolítani a salak- és méreganyagokat, segít megtisztítani az emésztőrendszerünket, valamint felgyorsítja és javítja a táplálék feldolgozását.
  • Édesgyökér: Az édesgyökér közismert gyógynövény, melynek gyógyhatásait már régen felismerték. Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy más gyógynövényekkel együtt alkalmazva felerősíti azok erejét.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: kinek nyújthat támogatást a TOP kapszula szedése?

Válasz: a TOP ideális mindazok számára, akiknek szüksége van a mentális fókusz javítására, a koncentráció és a kognitív képesség fokozására munka közben, az iskolában vagy a mindennapi életben.

Felhasználási javaslat

Naponta két kapszula étkezéskor. Fortune Delight itallal fogyasztva tökéletes indítása a napnak.

A TOP jótékony hatásai, előnyei:

  • segít fenntartani az ideális mentális állapotot és a fókuszálást
  • támogatja az érzelmi egyensúlyt és a jó közérzetet
  • teljesen természetes alapanyagokból készül
  • nem tartalmaz vegyszereket, hormonokat, stimulánsokat