Herb Cal Tab, természetes kalcium forrás

9 172 Ft (27% áfát tartalmaz)

A Herb Cal rágótabletta egy különleges étrend-kiegészítő ultra-tiszta kalciummal, melyet az óceánban található megkövesedett korallokból nyernek ki.

Minden egyes rágótabletta a kalcium-karbonát, a kalcium-citrát és a kalcium-glukonát egyedi kombinációját tartalmazza, kiegészítve koncentrált gyógynövény kivonatokkal, enzimekkel és D-vitaminnal, elősegítendő a fokozott felszívódást.

Tiszta és természetes, ezért tökéletes kiegészítő az egészséges életmód kialakításához.
90 db tabletta (144 g)

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Herb Cal Tab

A tiszta és természetes kalcium forrás

Herb CalA regeneráció filozófiája

A Herb Cal különbözik a többi kalcium készítménytől, mert teljes értékű összetevőkből készül, és természetes enzimeket tartalmaz. Testünket úgy tervezték, hogy az élelmiszereket táplálékként ismerje fel, és ne szintetikusan előállított vitaminokként vagy ásványi anyagokként.

A Sunrider étrend-kiegészítők közvetlenül a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó növényekből illetve természetes anyagokból származnak, és nem kémcsövekben, vegyszerek segítségével készülnek. Ez biztosítja az optimális biológiai hasznosulást és a hatékonyságot.

Fő összetevők

  • Lenmagolaj: Omega-3 zsírsavakban, rostokban, valamint fontos tápanyagokban gazdag, valamint gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik.
  • Lucernamag: Egyike az ásványi anyagokban leggazdagabb növényi élelmiszer összetevőknek. A lucerna A- és C-vitaminokat, tiamint, riboflavint, niacint, kalciumot, magnéziumot, káliumot, foszfort, vasat és szilíciumot tartalmaz.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Melyek a kalcium szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásai?

Válasz: Amellett, hogy az egészséges fogak és csontok egyik fő építőeleme, a kalcium biztosítja az idegrendszer megfelelő működését és a véralvadást is. Minden egyes tabletta 130 mg kalciumot tartalmaz, amely 17 százaléka a javasolt napi bevitelnek.

Kérdés: Miben különbözik más készítményektől?

Válasz: Számos készítmény az osztriga kagylóhéjából készül, amely ólmot, higanyt, arzént, vagy más ipari hulladékból származó nehézfémet tartalmazhat. Ezzel ellentétben a Herb Cal ultra-tiszta kalciumból készül, melyet az óceánban található megkövesedett korallokból nyernek ki.

Felhasználási javaslat

Vegyen be egy-két tablettát naponta (szükség szerint) étkezés közben.

A Herb Cal kalcium jótékony hatásai, előnyei:

  • Minden egyes tabletta 130 mg kalciumot tartalmaz, amely 17 százaléka a javasolt napi bevitelnek
  • Mentes az osztriga kagylóhéjából készült kalciumtól, amely ólmot, higanyt, arzént, vagy egyéb nehézfémet tartalmazhat
  • Könnyen fogyasztható rágótabletta