Conco, a légzőrendszer segítése

19 756 Ft (27% áfát tartalmaz)

A Conco étrend-kiegészítőt úgy alkottuk meg, hogy támogassa a test légzőszervi rendszerét „fém” elemű gyógynövényekkel, és segítsen egyensúlyban tartani a testet „melegítő” (tisztító, yang energia) és „hűtő” (tápláló, yin energia) gyógynövények keverékével.
100 db kapszula (54,6 g)

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Conco – Lélegezzen fel és legyen kiegyensúlyozott

ConcoA regeneráció filozófiája

A regeneráció filozófiája alapján a Conco formuláját úgy alkottuk meg, hogy támogassa az optimális egészség megteremtését a megfelelő tápanyagok által, valamint fenntartsa a szervezet egyensúlyát. A különleges formula koncentrált gyógynövények keveréke által támogatja a szervezet légzőrendszerét.

A Conco a tradicionális keleti gyógynövény ismereteket ötvözi a nyugati tudománnyal.

A Conco fő összetevői

  • Lestyán gyökér: ősidők óta használt fűszer- és gyógynövény. Képes szervezetünkből eltávolítani a salak- és méreganyagokat, segít megtisztítani az emésztőrendszerünket, valamint felgyorsítja, és javítja a táplálék feldolgozását.
  • Mentalevél: már az ókori görögök is ismerték a menta jótékony hatásait, sőt különféle betegségek kezelésére is használták. A menta egyik legfontosabb hatása, hogy élénkít, ezáltal frissítő hatással van a szervezetünkre.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: mi pontosan a „fém” elem?

Válasz: az ősi kínai gyógyászatban az egészséget az öt elem egyensúlya határozza meg: fa, tűz, föld, fém és víz. Mindegyiknek saját tulajdonsága és feladata van a szervezetben. A Conco a fém elem tápláléka, segítője, így elsődlegesen a tüdővel és a vastagbéllel van összefüggésben, illetve az ehhez tartozó jellemző tulajdonságok az eltökéltség, a pontosság és a szervezettség támogatója.

Kérdés: honnan tudhatjuk, hogy fém egyensúlyhiányunk van?

Válasz: amikor a fém elem egyensúlyban van, akkor úgy érezheti, hogy bármire képes. Fém egyensúlyhiánynál nem működhet megfelelően a légző és emésztő szervrendszer, valamint bőrünk egészségére is kihathat. A fém egyensúly kibillenése szintén befolyásolja a hangulatunkat, amely bánat és szomorúság érzetét okozhatja.

Felhasználási javaslat

Napi 2 db kapszula étkezéskor.

A Conco jótékony hatásai, előnyei:

  • segít egyensúlyban tartani a légzési és emésztési rendszert
  • segít csökkenteni a légzési allergiás tüneteket és enyhíti a megfázáskor jelentkező légzési nehézségeket
  • elősegíti az egészséges vérkeringést
  • sportoláskor a szervezet teljesítményét javítja a könnyebb légzés, a jobb oxigénellátás biztosításával
  • természetes összetevőkből készül
  • magas koncentrációjú
  • hatékonyan kiegyensúlyozott formula