Electrosport, ásványi anyag utánpótlás

18 717 Ft (27% áfát tartalmaz)

Az Electrosport a Sunrider sportolóknak szánt termékei közé tartozik, de ajánljuk minden fizikailag aktív embernek, és azoknak is, akik csak egyszerűen egészségükkel törődnek.

Ezek a termékek nem tartalmaznak szintetikus, vegyi eredetű anyagokat, mesterséges ásványokat, vitaminokat, aminosavakat vagy enzimeket. Gyógynövények folyékony sűrítményét tartalmazzák tápegész formában. A szervezet ezeket a növényeket felismeri, könnyen és hatékonyan beépíti, miközben nem terhelik meg a májat vagy az emésztőrendszert.
10 db 15 ml-es fiola.

Elfogyott

Mutasd meg másoknak is...

Leírás

Electrosport

Az ásványi anyag utánpótlás

Electrosport

Fizikai kimerülés, különösen erős izzadás esetén a szervezetben lecsökken az ásványi anyagok és a folyadék szintje. Az Electrosport olyan exkluzívan formulázott étrendkiegészítő, amely ideális a kimerítő edzések vagy az erős fizikai megterhelés után. A fokozott izzadás során nagy mennyiségű ásványi só távozik a szervezetből. Ezeknek a gyors és hatékony pótlására az Electrosport egyedülálló készítmény!

Nemcsak sportolók, hanem mindenki figyelmébe ajánljuk, ugyanis fontos megjegyezni, hogy a legtöbb ásványi anyag készítményben és az ásványvizekben is az ionok szervetlen környezetben találhatók és ezeknek csak kis része képes felszívódni és hasznosulni a szervezetben. Az emésztőrendszer szempontjából nem megfelelő kémiai környezetben lévő ásványi sók egy része lerakódhat a szervezetben.

Eredendően az ember számára a növények jelentik az ásványi anyagok elsődleges forrását. Az Electrosport pontosan ezt nyújtja, a maximális hatékonyság érdekében erősen koncentrált formában. Az ásványi sók természetes arányban vannak jelen, ezért nagy hatásfokkal felszívódnak és az esetlegesen fel nem dolgozott mennyiség képes hatékonyan kiürülni a szervezetből.

Az Electrosport-ot alkotó ásványok egyúttal közömbösítenek úgynevezett szabadgyököket is, azaz rosszindulatú anyagcsere maradványokat amelyek megtámadják a sejtfalat, az egészséges testszöveteket, illetve a DNS molekulákat így közrejátszanak a szervezet pusztulásában, öregedésében és a daganatok kialakulásában.

Fő összetevők

  • citromolaj
  • természetes növényi eredetű ásványi aminosav komplexek (kalcium-aminosav-kelát, vas-aminosav-kelát, magnézium-aminosav-kelát, cink-aminosav-kelát, szelén-aminosav-kelát, mangánaminosav-kelát és króm-aminosav-kelát)
  • természetes nátrium-klorid
  • kálium-klorid

Electrosport felhasználási javaslat

Öntse egy 15 ml-es fiola tartalmát 2,5 dl Fortune Delight-ba, vízbe vagy más italba, és élvezze egész nap! Ha ennél kevesebbet kíván fogyasztani, használja a fiola felét, harmadát vagy negyedét, azonban ügyeljen arra, hogy a fiola tartalmát felbontás után 24 órán belül fogyassza el, mert minősége idővel romlik. A Fortune Delight elsötétülése jelzi, hogy összetevőik kölcsönhatásba léptek egymással, és együtt ideális energiakoktélt alkotnak. A Fortune Delight az ásványi só felesleg kiválasztását is segíti.